Το Λαγούμι
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Ελάτη Τρικάλων
Υπεύθυνος: Λαγός Κων/νος
Τηλ.:

6972.251.653

Χώρος στάθμευσης (πάρκινγκ) Κήπος Θέρμανση Τζάκι TV Ψυγείο Κουζίνα
Μπάνιο Σεσουάρ Θέα Μπάρμπεκιου


Ελάτη Τρικάλων, Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Διαμονή στην Ελάτη. Κατάλογος καταλυμάτων, παραδοσιακών ξενοδοχείων, παραδοσιακών ξενώνων, ενοικιαζομένων δωματίων, αρχοντικών στην Ελάτη.
Γλώσσα: Ελληνικά Αγγλικά


 
Τηλέφωνο
0030.6972.251.653
Fax
 
Ταχυδρομική διεύθυνση Το Λαγούμι
Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα
Ελάτη Τρικάλων - Ελλάς
Email  Ελάτη Τρικάλων...


Ένας εξαιρετικού κάλλους προορισμός σε υψόμετρο 900 μέτρων που δέχεται επισκέπτες από όλα τα σημεία της Ελλάδας. Πλούσιο σε βλάστηση και υπέροχη θέα, προσφέρει στον επισκέπτη άνετη διαμονή και ξέγνοιαστες διακοπές.

Μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου πλήρως οργανωμένο και σε μικρή απόσταση από το χωριό θα συναντήσετε αναρριχητικές διαδρομές για όσους αγαπούν τη δράση και τα σπορ. Την περιοχή επισκέπτεται πολύ συχνά ο χιονιάς κάνοντάς την ακόμα πιο γραφική και περιζήτητη από τους επισκέπτες που αναζητούν την περιπέτεια και το ατελείωτο παιχνίδι με το χιόνι.

Δείτε περισσότερα για την Ελάτη...
Design & hosted by  Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Πληροφορίες για όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Κατάλογος καταλυμάτων, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, παραδοσιακά ξενοδοχεία, ξενώνες, επιπλωμένα διαμερίσματα, αρχοντικά, στούντιος, studios, κάμπινγκ HotelsLine.com